Atpakaļ

Ziedkāposti Singapūras gaumē

Ziedkāposti Singapūras gaumē

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

Vidēji liela ziedkāposta galviņa
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
4 ēdamkarotes kviešu milti
1 glāze ūdens
1 tējkarote cepamais pulveris
1 paciņa (120g) Saldskābās mērces BLUE DRAGON Saldskābā Stir Fry mērce, 120g
2 ēdamkarotes Mango mērces EXOTIC FOOD Mango mērce, 250ml
1 ēdamkarotes Sojas mērces KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce, 150ml DISP
2 - 3 ķiploka daiviņas
Neliels gabaliņš svaiga ingvera saknes
Kapāti zaļie lociņi
Eļļa cepšanaii

Pagatavošana: 

1. Ziedkāpostu sadala mazos gabaliņos.
2. Bļodā ber kartupeļu cieti, cepamo pulveri un kviešu miltus.
3. Pievieno ūdeni un visu labi samaisa līdz iegūta viendabīga masa (vidēji bieza, līdzīga pankūku mīklai).
4. Masai pievieno ziedkāposta gabaliņus.
5. Visu labi samaisa, lai ziedkāposti vienmērīgi ir pārklāti ar mīklu.
6. Dziļā pannā uzkarsē eļļu.
7. Kad eļļa karsta, pa vienam eļļā cepties liek ziedkāposta gabaliņus.
8. Kad ziedkāpostiem apkārt izveidojusies kraukšķīga un zeltaina garoziņa, tos izņem no eļļas un novieto uz salvetes, lai tā absorbē lieko eļļu.
9. Pannā uzkarsē eļļu.
10. Maisot viegli apcep kapātu ķiploku un ingveru.
11. Pievieno Sojas mērci, Saldskābo mērci un Mango mērci.
12. Maisot turpina karsēt.
13. Kad mērce ir uzkarsusi, pievieno, gatavos ziedkāpostus. Un visu labi apmaisa.
14. Pievieno lociņus un apmaisa.

!!! Tiklīdz ziedkāposti tiek pārklāti ar mērci, tie zaudē savu kraukšķīgumu, tādēļ pārklājiet tos ar mērci īsu mirkli pirms pasniegšanas!