Atpakaļ

Vistas šķiņķīši ar vasabi

Vistas šķiņķīši ar vasabi

Sastāvdaļas 4 porcijām:

4 vistas šķiņķīši
1 ēdamkarote baltvīns
½ tējkarote sāls G. COSTA Jūras sāls, smalkais, 750g
Pipari pēc garšas
1 ēdamkarote vasabi pasta S&B Vasabi pasta, 43g
2 tējkarotes olīveļļa
1 tējkarote sojas mērce KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce, 150ml DISP

Pagatavošana:

1. Vistas šķiņķīšus iegriež ādas pusē. Apslaka un ierīvē ar baltvīnu.
2. Apkaisa ar sāli un pipariem. Uzkarsē pannā eļļu un cep šķiņķīšus no abām pusēm, kamēr tie ir zeltaini brūni.
3. Pannai noņem vāku un šķiņķīšiem ādas pusē plānā kārtiņā uzsmērē vasabi pastu. Uzliek vāku un turpina cept uz zemas liesmas apm. 3 min.
4. Gatavos vistas šķiņķīšus nedaudz apslaka ar Japāņu sojas mērci.