Atpakaļ

Tom Kha zupa

Tom Kha zupa

Sastāvdaļas 2-3 personām:

1 glāze ūdens
1 1/8 glāzes kokosriekstu piens AROY-D Kokosriekstu piens, 500ml
50 g Tom Kha pasta zupai AROY-D Tom Kha zupas pasta, 50g
115 g vistas fileja
50 g sēnes pēc izvēles
250 g ķiršu tomāti
½ ēdamkarote laima sula
Buntīte koriandra pasniegšanai

 

Pagatavošana:

  1. Katliņā uzvāriet ūdeni un kokosriekstu pienu līdz tas sāk burbuļot.
  2. Katliņā iemaisiet Tom Kha pastu zupai un turpiniet vārīt.
  3. Sagriežat vistas fileju nelielos kubiciņos un pievienojat šķidrumam. Katliņā pievienojat arī sagrieztas sēnes.
  4. Vāriet uz vidējas uguns. Kad gaļa ir gatava, pievienojat uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātus. Tad izslēdzat plīti.
  5. Pievienojat laima sulu.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisiet ar sakapātām koriandra lapām.