Atpakaļ

Tikka Masala vistas spārniņi

Tikka Masala vistas spārniņi

Sastāvdaļas: 

12 vistu spārniņi
2 - 3 ēdamkarotes Tikka Masala karija pasta PATAK’S Tikka Masala karija pasta, 165g
2 ēdamkarotes skābā krējuma
Svaigs, kapāts koriandrs

Pagatavošana: 

1. Bļodā samaisa kopā Tikka Masala pastu un krējumu.
2. Traukā ieliek vistas spārniņus un labi ierīvē ar marinādi.
3. Liek ledusskapī marinēties vismaz 2 stundas (vislabāk uz nakti).
4. Uzkarsē krāsni 200°C.
5. Vistu spārniņus liek uz pannas un cep 25 - 30 minūtes ik pa laikam apgriežot.

!!! Pasniedz apkaisītus ar kapātu koriandru.