Atpakaļ

Teriyaki vistu stilbiņi

Teriyaki vistu stilbiņi

4 porcijas

Sastāvdaļas:

5 ēdamkarotes Teriyaki marināde KIKKOMAN Teriyaki marināde un mērce, 250ml
3 ēdamkarotes vidēji asas sinepes
2 ēdamkarotes balzāma etiķis GIUSEPPE GIUSTI Balzametiķis “Il Classico” 2 zelta medaļu, 8gadi, 250ml
3 ēdamkarotes medus
5 ēdamkarotes ūdens
2 ķiploka daiviņas
Sāls un pipari
8 vistu stilbiņi (katrs ~100 grami)

Pagatavošana:

1. Sagatavo marinādi – samaisa Teriyaki marinādi, sinepes, etiķi, medu, ūdeni, sakapātu ķiploku, sāli un piparus.
2. Vistu stilbiņus ievieto bļodā un aplej ar marinādi.
3. Marinē 1 stundu. 
4. Vistu stilbiņus cep cepeškrāsnī vai grilē.