Atpakaļ

Teriyaki lasis

Teriyaki lasis

2 porcijas

Sastāvdaļas: 

250 grami laša filejas
1 paciņa Teriyaki mērces BLUE DRAGON Teriyaki Stir Fry mērce, 120g
Sāls G. COSTA Jūras sāls, smalkais, 750g
Melnie pipari
Kviešu milti vai kartupeļu ciete panēšanai
Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Laša filejai izņem asakas, nogriež ādu.
2. Fileju sagriež nelielos gabaliņos.
3. Katru gabaliņu apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm.
4. Katru gabaliņu panē miltos vai kartupeļu cietē.
5. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties panētos laša filejas gabaliņus.
6. Kad lasis apbrūnināts no abām pusēm, katru gabaliņu pārlej ar Teriyaki mērci.

!!! Lai katru gabaliņu no abām pusēm maksimāli glazētu ar Teriyaki mērci, vislabāk ir izmantot konditorejas otu.
!!! Pasniedz siltu kopā ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm pēc izvēles.
!!! Garnēšanai var izmantot sezama sēklas.