Atpakaļ

Pikantie Teriyaki desiņu kebabi

Pikantie Teriyaki desiņu kebabi

4 porcijas

Sastāvdaļas:

4 desiņas grilēšanai
2 saldie pipari
2 mazi šalotes sīpoli
Bambusa iesmiņi grilēšanai

Sastāvdaļas marinādei:

3 - 4 ēdamkarotes Teriyaki marinādes KIKKOMAN Teriyaki marināde un mērce, 250ml
1 - 2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (tā vietā var izmantot arī medu)
1 tējkarote karija pulvera EAST END Garšvielu maisījums Madras karijs, ass, 100g

Sastāvdaļas uzkodu mērcei:

250 grami „Filadelfija” siera
3 ēdamkarote mazāk sāls sojas mērce KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce, par 43% mazāks sāls saturs, 150ml DISP
1 tējkarote cukura
Citronu sula
1 - 2 tējkarotes karija pulveris EAST END Garšvielu maisījums Madras karijs, ass, 100g
1 tējkarote malts koriandrs EAST END Koriandra sēklas, veselas, 100g
2 ēdamkarotes kapāti zaļumi


Pagatavošana:

1. Desiņas un sīpolus sagriež gabaliņos.
2. Uz iesmiņiem dur desiņas, saldo piparu un sīpolus.
3. Pagatavo marinādi – samaisa kopā Teriyaki marinādi, kļavu sīrupu (vai medu) un karija pulveri.
4. Iesmiņus apsmērē ar marinādi un cep uz grila apmēram 10 minūtes.
5. Pagatavo uzkodu mērci - sajauc kopā visas nosauktās sastāvdaļas.

!!! Gatavos desiņu kebabus pasniedz ar uzkodu mērci.