Atpakaļ

Pikantie kešju riekstiņi

Pikantie kešju riekstiņi

4 porcijas

Sastāvs:

½ tējkarote sāls MARSEL Jūras sāls, smalkais, 750g
1 tējkarote brūnais cukurs
½ tējkarote čili pulvers EAST END Čili pulveris, ļoti ass, 100g
½ laima sula
100 grami nesālīti kešju (Indijas) rieksti

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas izņemot riekstus samaisa bļodā.
2. Pievieno riekstus un labi samaisa, lai visi rieksti būtu vienmērīgi pārklāti.
3. Izklāj riekstus uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru un tos cep 10 minūtes 200 grādi (pēc Celsija).
4. Kad rieksti ir zeltaini brūni un cukurs ir karamelizējis, riekstus ieber bļodā.

!!! Pasniedz atdzesētus.