Atpakaļ

Laša plācenīši taizemiešu gaumē

Laša plācenīši taizemiešu gaumē

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

450 - 500 grami laša filejas
1 paciņa (50 grami) sarkanās karija pastas AROY-D Sarkanā karija pasta, 50g
1 ēdamkarote sojas mērces KIKKOMAN Dabiski raudzēta sojas mērce, 150ml DISP
Neliels gabaliņš svaiga ingvera
1 ola
~ 5 ēdamkarotes rīvmaizes + panēšanai nepieciešamā
1 - 2 ēdamkarote skābā krējuma
Citrona daiviņas pasniegšanai
Saldā čili mērce pasniegšanai EXOTIC FOOD Saldā čili mērce, 250ml

 

Pagatavošana: 

1. Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos.
2. Blenderī liek lasi, sarkano karija pastu, kapātu svaigu ingveru un sojas mērci.
3. Visu sablenderē viendabīgā masā.
4. Gatavajai masai pievieno olu, rīvmaizi un skābo krējumu.
5. Visu samaisa viendabīgā masā. !!! Ja masa pārāk lipīga, pievieno vēl skābo krējumu.
6. No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.
7. Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.

!!! Pasniedz ar citrona daiviņām un Saldo čili mērci.