Atpakaļ

Kartupeļu biezputra ar vasabi

Kartupeļu biezputra ar vasabi

4 porcijas

Sastāvdaļas: 

1 kilograms kartupeļi
50 mililitri piens
100 mililitri saldais krējums
50 grami sviests
3-5 tējkarotes vasabi pasta S&B Vasabi pasta, 43g
Sāls pēc garšas MARSEL Jūras sāls, smalkais, 750g
Pipari pēc garšas

Pagatavošana:

1. Kartupeļus nomizo.
2. Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.
3. Kad kartupeļi novārījušies, visu ūdeni nolej.
4. Katlu noliek atpakaļ uz liesmas, lai iztvaiko liekais mitrums.
5. Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krējumu.
6. Masu sakuļ ar blenderi.
7. Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

!!! Pasniedz siltu.