Atpakaļ
Maijs 24, 2021

AL’FEZ – Ziemeļāfrika un Tuvie Austrumi!

Al’Fez zīmols piedāvā augstākās klases ēdienus, kas balstīti uz Ziemeļāfrikas un Tuvo Austrumu virtuvēm. Zīmolu dibināja pārtikas entuziasts ar 10 gadu pieredzi pārtikas biznesā, kurš savu bērnību pavadījis Tuvajos Austrumos.
Al’Fez produkti īsā laikā tika iekļauti vairākos labi pazīstamos veikalos visā pasaulē, un tagad tie pieejami arī pie mums.

Iepazīsti Al’Fez produktus ar patiešām kvalitatīvu sastāvu un fantastisku garšu:

Falafels libāņu gaumē
Tas ir viens no populārākajiem Tuvo Austrumu veģetārajiem un vegānajiem ēdieniem, kas pagatavots no turku zirņiem, zaļumiem un garšvielām. Falafels ir vienkāršs, bet ļoti garšīgs ēdiens. To var ēst vienu pašu kā uzkodu vai papildināt ar salātiem, dārzeņiem, pitas maizi un dažādot savu ēdienkarti ar šo veselīgo un vieglo maltīti.
Pagatavo Al’Fez falafelu 5 minūtēs.

Kuskuss ar marokāņu garšvielām
Tas ir kuskuss ar vieglu Ziemeļāfrikas garšvielu aromātu, kas papildināts ar Sultana rozīnēm un ciedru riekstiem. Šis kuskuss būs ļoti gards gan atsevišķi, gan salātos vai kā piedeva. 
Pagatavo Al’Fez Kuskusu ar Marokāņu garšvielām 7 minūtēs.

Pērļu kuskuss
Tā ir neatņemama sastāvdaļā Marokas un Tuvo Austrumu virtuvēs. Pērļu kuskuss ir ar lielākiem graudiem kā klasiskais kuskuss, un tā ir lieliska alternatīva rīsiem vai makaroniem. Tas būs lielisks “pamats” aukstajos un siltajos salātos, kā arī alternatīva ierastajām piedevām.
Pagatavo Al’Fez Pērļu kuskusu 15 minūtēs.
 

Visi Al’Fez produkti ir piemēroti veģetāriešiem un vegāniem!