Atpakaļ
Aprīlis 29, 2022

AJINOMOTO GYOZA – JAPĀŅU PELMEŅI

Gyoza ir japāņu pelmeņi, kas gatavoti no ļoti plānas mīklas un garda pildījuma. Pildījums visbiežāk sastāv no dārzeņiem un gaļas vai tikai dārzeņiem. Parasti pasniedz kopā ar mērci, kuras pamatā ir sojas mērce un rīsu etiķis. 
Tradicionālo japāņu Gyozu gatavo pannā un pēc tam īsu laiku tvaicē. Rezultātā Gyozai augšpusē ir ļoti kraukšķīga garoza, bet apakšā tā ir maiga ar ļoti sulīgu pildījumu iekšpusē. Ajinomoto rūpnīcā tiek ražota tradicionālā japāņu Gyoza.

PAGATAVOŠANA:
1. Uzkarsē pannu un pievieno eļļu.
2. Uz pannas liec gyozas ar plakano pusi uz leju un cep 1min 30s.
3. Pannā pievieno nedaudz ūdeni un uzliec vāku.
4. Tvaicē ar vāku 1min 30s.
5. Noņem vāku un ļauj ūdenim iztvaikot (1min 30s).
6. Pacep vēl 30s līdz zeltaini brūns un pasniedz.

Ajinomoto piedāvā Gyoza katrai gaumei:


Šeit atradīsiet pamācību videoformātā kā viegli pagatavot perfektas tradicionālās japāņu Gyozas!