Atpakaļ

Yakitori iesmiņi

Yakitori iesmiņi

 4 porcijas


Sastāvdaļas: 

2 vistas filejas (400 – 500 grami)
3 ēdamkarotes Teriyaki marināde KIKKOMAN Teriyaki marināde un mērce, 250ml
2 ēdamkarotes cukura sīrups (var izmantot medu)
1 - 2 ķiploka daiviņas
1 - 2 centimetri svaigas ingvera saknes
2 ēdamkarote augu eļļas
Apgrauzdētas gaišās sezama sēklas COCK Baltās sezama sēklas, 454g
Koka iesmiņi


Pagatavošana:

1. Koka iesmiņus izmērcē ūdenī vismaz 30 minūtes.
2. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs.
3. Ķiploku un ingveru smalki sakapā.
4. Samaisa kopā ķiploku, ingveru, cukura sīrupu un Teriyaki marinādi.
5. Marinādē ievieto vistas gabaliņus.
6. Tos labi apmaisa un liek ledusskapī marinēties 6 - 7 stundas vai uz nakti.
7. Uz katra iesmiņa uzdur vistas strēmelītes „viļņveidīgi”.
8. Pannā uzkarsē eļļu un uz tās no visām pusēm apcep katru iesmiņu, vidēji 3-4 minūtes.

!!! Gatavos iesmiņus apkaisa ar apgrauzdētajām sezama sēkliņām.