Atpakaļ

Ponzu spageti ar tunci un sēnēm

Ponzu spageti ar tunci un sēnēm

Sastāvdaļas 4 porcijām:

500 g spageti
Sāls
1 tuncis eļļā
240 g dažādu sēņu
1 ķiploks
2 mazi sīpoli
60 g rukola - salāti
1 mazs žāvēts čili pipars
2 ēd.k. olīvju eļļa
Svaigi malti pipari
400 g sasmalcināti tomāti
200 ml Ponzu sojas mērce KIKKOMAN Ponzu sojas mērce ar citrusu, 250ml
Parmezāna siers

Pagatavošana:

Pagatavošanas laiks 35 min

Pagatavojiet spageti vārošā, sālītā ūdenī. Nosusiniet tunci, notīriet un sagrieziet sēnes. Nomazgājiet ķiplokus un sīpolus un sagrieziet tos plānās šķēlītēs. Nomazgājiet un sagrieziet rukolu. Nedaudz pamērcējiet čili piparu ūdenī.

Cepiet sēnes un pusi no sīpola pannā ar 1.ēd.k. eļļu, pievienojiet sāli un piparus, samaisiet visu un izņemiet no pannas. Atlikušo eļļu ielejiet pannā un tajā apcep ķiploku, čili piparus, un atlikušos sīpolus. Pievienojiet tomātus un Ponzu mērci, uzvāriet visu un maisiet kopā ar iepriekš pagatavoto maisījumu, tunci, spageti un rukolu, un izņemiet čili piparus. Pasniedziet Ponzu spageti, kas papildināts ar sarīvētu parmezāna sieru un svaigi maltiem pipariem.