Atpakaļ

Krāsnī cepts vistas teriyaki burrito

Krāsnī cepts vistas teriyaki burrito

Sastāvdaļas 4 porcijām:

1 ēd.k. eļļa
1 sīpols, sagriezts kubiņos
600 g vistas šķiņķa filejas (bez ādas un bez kauliem), sagrieztas
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
100 ml Teriyaki BBQ-mērce ar medu Kikkoman Teriyaki BBQ mērce ar medu, 250ml
1 tējkarote čili mērce  UNI-EAGLE Asā čili mērce Srirača bez krāsvielām, 230g
400 g melnās vai sarkanās pupiņas
200 g rīsi TILDA Indijas Basmati rīsi oriģinālie, 500g
maza buntīte koriandrs, rupji sagriezts
4 lielās tortillas
100 g Cheddar siers, sarīvēts

Pagatavošana:

Pagatavošanai nepieciešamais laiks: 1h

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200°C/180°C
  2. Uzsildiet pannā eļļu un apcepiet sīpolus 4-5 minūtes vidējā temperatūrā. Pievienojiet vistu un cepiet to 8-10 minūtes līdz tā sāk palikt brūna. Pievienojiet ķiplokus un cepiet tos aptuveni vēl minūti un tad pievienojiet Teriyaki BBQ-mērci ar medu, čili mērci, pupiņas un rīsus. Cepiet visu dažas minūtes līdz viss ir karsts un tad pievienojiet lielāko daļu no vajadzīgā koriandra.
  3. Sadaliet pagatavoto maisījumu 4 tortillām un tad aizlokiet to, īpaši pievēršot uzmanību, lai aizlocīta ir apakšējā mala. Ievietojiet sagatavotās tortillas cepšanas traukā un pārkaisiet tām pāri sieru. Ievietojiet cepšanas trauku cepeškrāsnī un cepiet 15-20 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedziet kopā ar koriandru.