Atpakaļ
Novembris 09, 2020

PATAK’S MARINĀDE – JAUNUMS!

PATAK’S Oven Bake ir ātra un vienkārša marināde indiešu stilā. Pievieno vien dažas sastāvdaļas un 20 minūtēs pagatavosi ļoti gardu un restorāna cienīgu maltīti savās mājās!

PATAK’S TANDOORI MARINĀDE (vidēji asa) ir gatavota no aromātiska ingvera, kardamona un čili. Tandoori ēdiens ir cēlies no Pendžābas reģiona Indijā, un tas apzīmē ēdienus, kuri ir gatavoti karstās māla krāsnīs “tandīros”.
PATAK’S TIKKA MARINĀDE (maiga) ir gatavota no aromātiska ingvera, kumīna un kardamona. Tikka ēdiens ir cēlies no Pendžābas reģiona Indijā, un tas tradicionāli apzīmē mazus gaļas gabaliņus marinētus gardās indiešu garšvielās un jogurtā (dahī).

PAGATAVOŠANAI NEPIEIEŠAMS:
400 g atkauloti vistu šķiņķīši bez ādas, sagriezti lielos gabalos (var izmantot zivi, panīr sieru vai dārzeņus)
2 paprikas, atsēklotas un sagrieztas lielos gabalos
1 sarkanais sīpols, sagriezts četrās daļās

PAGATAVOŠANA:
1. Cepeškrāsni uzkarsē uz 200 °C.
2. Vistas šķiņķīšus, papriku, sīpolus pārlej ar marinādi un kārtīgi apmaisa (vēl izteiktākai garšai marinē ledusskapī līdz 2h).
3. Lielu cepešpannu izklāj ar alumīnija foliju, tajā saliek gaļu ar dārzeņiem un cep 20 min vai līdz gaļa ir pagatavota.
4. Pasniedz karstu ar Basmati rīsiem, naan maizi vai svaigiem salātiem. 

Izmēģini kopā ar PATAK’S PAPADUMU!

Iespējams iegādāties lielākajos RIMI veikalos!